Guvernul japonez a vrut să împingă Nissan Motor și Honda Motor să fuzioneze! Ideea, introdusă pentru prima dată companiilor la sfârșitul anului 2019, a fost respinsă înainte de a ajunge a fi discutată în Consiliile de Administrație ale ambelor părți. Despre acest lucru scrie Financial Times, citând surse proprii de informaţie.

Propunerea a fost făcută producătorilor de maşini pe fondul concurenței globale sporite în sectorul auto, precum și a costurilor în creștere pentru dezvoltarea sistemelor de pilotare semi automatizată şi chiar fără şofer, dar și a vehiculelor electrice.

Ideea de a combina Nissan cu Honda, probabil, a venit din partea consilierilor premierului japonez Shinzo Abe, care erau îngrijorați de viitorul alianței Renault-Nissan. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!