/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Drumul de acces spre orașul Soroca, în plină reparație. Costul proiectului depășește un milion de lei

missing
22 august 2020, ora 17:32

Drumul de acces spre orașul Soroca se află în plin proces de reparație. Actualmente se execută lucrări de reparație pe o lungime de 680 de metri, iar costul proiectului este de 1,222 mln lei.

În plină desfășurare este și șantierul din localitatea Cosăuți din raionul Soroca. Aici sunt preconizate lucrări de reabilitare a două sectoare cu lungimea totală de 0,870 km.

Rețeaua drumurilor publice naționale din raionul Soroca constituie 170,41 km. În anul 2020, din Fondul Rutier, pentru reparația şi întreținerea drumurilor publice naționale din raionul Soroca sunt preconizate mijloace financiare în sumă de 21,497 mln lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram