externe

/VIDEO/ Cu puțin timp înainte de începere protestului din Minsk, Ministerul belarus al Apărării îi avertizează pe participanți

23 august 2020, ora 14:35
Distribuie:

Reprezentanții Ministerului Apărării din Belarus au publicat cu puțin timp în urmă un mesaj, prin care atenționează că vor sta la apărarea monumentelor de semnificație istorică și națională din Minsk, dacă participații la protest vor încălca ordinea publică în apropierea lor. Aceștia spun că armata și poliția va sta la apărarea lor

„Nu putem să privim indiferenți cum, sub drapelele sub care fasciștii au organizat ucideri în masă ale belorișilor, rușilor, evreilor și reprezentanților altor naționalități, astăzi sunt organizate manifestații în aceste locuri sfinte. Noi nu vom admite acest lucru, de aceea, începând cu ziua de astăzi noi le vom apăra. Atenționăm că în cazul în care va fi încălcată ordinea publică în aceste locuri, veți avea de furcă deja cu poliția și armata”, este mesajul publicat de reprezentanții Ministerului Apărării din Belarus.

Între timp, în Piața Independenței din Minsk s-au adunat mii de oameni. Se așteaptă ca protestul de astăzi să fie unul masiv.

LIVE text, foto, video, AICI.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram