Anul acesta elevii nu vor primi ghiozdane de la președintele Igor Dodon în ajunul noului an școlar, așa cum a fost anul trecut. A anunțat chiar șeful statului, într-un briefing de presă la care și-a prezentat raportul de activitate pentru cei 3,5 ani de mandat.

Deși zice că nu a decis dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale, Igor Dodon zice că nu va oferi ghiozdane pentru ca potențialii săi concurenți electorali să nu-l acuze că face cadouri electorale.

În schimb după alegeri, Dodon spune că va găsi o soluție ca să le ofere elevilor ghiozdane.

Alegerile prezidențiale în Moldova vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. Actualul președinte a spus că va lua decizia de a participa sau nu la acest scrutin după ce va analiza sondajele de opinie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!