/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Fără ghiozdane de la Dodon, anul acesta. De ce președintele nu va face donații elevilor în ajunul noului an școlar

missing
26 august 2020, ora 10:32

Anul acesta elevii nu vor primi ghiozdane de la președintele Igor Dodon în ajunul noului an școlar, așa cum a fost anul trecut. A anunțat chiar șeful statului, într-un briefing de presă la care și-a prezentat raportul de activitate pentru cei 3,5 ani de mandat.

Deși zice că nu a decis dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale, Igor Dodon zice că nu va oferi ghiozdane pentru ca potențialii săi concurenți electorali să nu-l acuze că face cadouri electorale.

În schimb după alegeri, Dodon spune că va găsi o soluție ca să le ofere elevilor ghiozdane.

Alegerile prezidențiale în Moldova vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. Actualul președinte a spus că va lua decizia de a participa sau nu la acest scrutin după ce va analiza sondajele de opinie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram