Porsche a organizat în această după amiază, în format online, premiera mondială a modelului actualizat Panamera. Automobilul se anunţă a fi nu doar un posesor al unui timp de tur record pe Nurburgring printre berlinele executive, ci şi al luxului, practicabilității şi sportivității într-un singur pachet, acum mai atractiv.

Confortul și sportivitatea maşinii beneficiază atât de componente îmbunătățite ale șasiului, cât și de sisteme de control în combinație cu un sistem de control al direcţiei de nouă generație, dar şi noi anvelope.

Modelul Panamera Turbo S facelift va pune acum la dispoziţie 630 CP şi un cuplu maxim de 820 Nm, cu 80 CP şi 50 Nm mai mulţi decât livra Porsche Panamera Turbo pre-facelift. Citeşte articolul mai departe pentru a afla toate detaliile disponibile, plus o galerie foto completă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!