/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră mondială: Familia actualizată de modele Porsche Panamera. Ce aduce nou facelift-ul

missing
26 august 2020, ora 17:18

Porsche a organizat în această după amiază, în format online, premiera mondială a modelului actualizat Panamera. Automobilul se anunţă a fi nu doar un posesor al unui timp de tur record pe Nurburgring printre berlinele executive, ci şi al luxului, practicabilității şi sportivității într-un singur pachet, acum mai atractiv.

Confortul și sportivitatea maşinii beneficiază atât de componente îmbunătățite ale șasiului, cât și de sisteme de control în combinație cu un sistem de control al direcţiei de nouă generație, dar şi noi anvelope.

Modelul Panamera Turbo S facelift va pune acum la dispoziţie 630 CP şi un cuplu maxim de 820 Nm, cu 80 CP şi 50 Nm mai mulţi decât livra Porsche Panamera Turbo pre-facelift. Citeşte articolul mai departe pentru a afla toate detaliile disponibile, plus o galerie foto completă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram