În spațiul public se vehiculează că deputata Violeta Ivanov ar urma să fie desemnată de Partidul „Șor” drept candidată la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Contactată pentru a comenta această informație, vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, nu a confirmat, nici nu a infirmat informația.

„Anunțul oficial privind candidatul la funcția de Președinte al Statului din partea Partidului Politic Șor va fi făcut în timpul apropiat personal de Președinte al Partidului „Șor”, Ilan Șor, a declarat Tauber pentru TV8.

Precizăm că în prezent, Violeta Ivanov, este vicepreședinta fracțiunii Șor, fiind desemnată în mai 2020. Numirea acesteia a avut la scurt timp după ce împreună cu deputatul Vitiuc au păsărit fracțiunea PDM și s-au alăturat Partidului Șor.

Ivanov a ajuns deputată pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova în perioada 2009-2015. În 2015, împreună cu alți 13 deputați au părăsit PCRM, timp de doi ani a fost neafiliată, iar în 2017 a aderat la PDM.

Violeta Ivanov, aleasă vicepreședintă a fracțiunii Partidului Șor. Grupul „Pro Moldova” are oficial 12 deputați

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!