/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Dodon va merge în vizită în Grecia? Ce spune Președinția

missing
27 august 2020, ora 08:17

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat că șeful statului se pregătește să meargă în vizită. Despre aceasta a declarat într-o conferință de presă joi, 26 august, unde a prezentat și o scrisoare expediată de șeful Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS) directorului Protocolului Diplomatic de Stat al MAEIE. În document se comunică despre faptul că Dodon va fi însoțit de mai mulți angajați ai SPPS. Președinția nu a negat, dar nici nu a confirmat acest fapt.

„Președintele va anunța personal și la momentul potrivit dacă va avea sau nu deplasări. Mâine (27 august) Președintele are o agendă plină pentru toată ziua la Chișinău”, a declarat Carmena Sterpu pentru tv8.

Despre posibila vizită a șefului statului a anunțat și deputatul Iurie Reniță. „Conform “surselor noastre” directe de la Kremlin și de la Patriarhia Rusă, preacucernicul pravoslavnic Igari Nikalaici Dodon va “efectua o vizită” în Grecia în perioada 28-31 august 2020”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Sursa: ru1.md

Sursa: ru1.md

Șeful statului a mers pe muntele Athos și în 2019, aceea fiind a patra sa vizită pe Sfântul munte. „În acest week-end, la fel ca și anul trecut în această perioadă, am decis să vizitez munte Athos și să primesc sfânta împărtășanie. Cu binecuvântarea Sanctității Sale Patriarh Kirill, m-am împărtășit la Mănăstirea rusească, Sfântul Pantelimon”, a scris Dodon atunci pe pagina sa de Facebook.

„I-am rugat pe preoții de pe Sfântul munte să se roage pentru Moldova”. Dodon, din nou, pe Muntele Athos

/FOTO/ Dodon, pe muntele Athos. Imaginile distribuite pe rețele de socializare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram