/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

/VIDEO/ „Și dacă astăzi nu plec, atunci cine-i balabol?” Cum a comentat Dodon declarațiile lui Usatîi despre plecarea sa în Grecia

missing
27 august 2020, ora 09:13

Întrebat dacă sunt adevărate declarațiile lui Renato Usatîi despre vizita sa în Grecia, șeful statului a spune că va anunța personal dacă va merge într-o deplasare.

„Și dacă astăzi nu plec, atunci cine-i balabol? În caz că voi pleca într-o anumită deplasare eu vă voi informa personal”, a declarat șeful statului.

Precizăm că miercuri, 26 august, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și deputatul Iurie Reniță au anunțat că Igor Dodon urmează să meargă într-o vizită în republica Elenă. Într-o conferință de presă, Usatîi a prezentat și o scrisoare expediată de șeful Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS) directorului Protocolului Diplomatic de Stat al MAEIE. În document se comunică despre faptul că Dodon va fi însoțit de mai mulți angajați ai SPPS.

/DOC/ Dodon va merge în vizită în Grecia? Ce spune Președinția

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram