Întrebat dacă sunt adevărate declarațiile lui Renato Usatîi despre vizita sa în Grecia, șeful statului a spune că va anunța personal dacă va merge într-o deplasare.

„Și dacă astăzi nu plec, atunci cine-i balabol? În caz că voi pleca într-o anumită deplasare eu vă voi informa personal”, a declarat șeful statului.

Precizăm că miercuri, 26 august, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și deputatul Iurie Reniță au anunțat că Igor Dodon urmează să meargă într-o vizită în republica Elenă. Într-o conferință de presă, Usatîi a prezentat și o scrisoare expediată de șeful Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS) directorului Protocolului Diplomatic de Stat al MAEIE. În document se comunică despre faptul că Dodon va fi însoțit de mai mulți angajați ai SPPS.

/DOC/ Dodon va merge în vizită în Grecia? Ce spune Președinția

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!