Deși anterior publica mai multe imagini despre vizitele sale, de această dată șeful statului a împărtășit doar patru fotografii despre vizita sa pe muntele Athos. Toate patru au fost distribuite în story pe o rețea de socializare și în niciuna nu apare el sau cineva din însoțitorii săi.

Aceasta este a cincea vizită a șefului statului în Grecia. Serviciul de presă a președinției a comunicat că este o vizită privată și nu cunoaște detalii. „Este o vizită privată. Fiecare merge din contul său, ca și în toți anii precedenți. În afară de Președinte, nimeni de la Președinție nu merge în această vizită. Alte detalii nu cunosc”, a declarat Carmena Sterpu pentru tv8.

/VIDEO/ „Este o vizită privată”. Detalii noi despre vizita șefului statului pe Muntele Athos

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!