/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Dodon, pe muntele Athos. Imaginile distribuite pe rețele de socializare

missing
31 august 2020, ora 11:12

Deși anterior publica mai multe imagini despre vizitele sale, de această dată șeful statului a împărtășit doar patru fotografii despre vizita sa pe muntele Athos. Toate patru au fost distribuite în story pe o rețea de socializare și în niciuna nu apare el sau cineva din însoțitorii săi.

Aceasta este a cincea vizită a șefului statului în Grecia. Serviciul de presă a președinției a comunicat că este o vizită privată și nu cunoaște detalii. „Este o vizită privată. Fiecare merge din contul său, ca și în toți anii precedenți. În afară de Președinte, nimeni de la Președinție nu merge în această vizită. Alte detalii nu cunosc”, a declarat Carmena Sterpu pentru tv8.

/VIDEO/ „Este o vizită privată”. Detalii noi despre vizita șefului statului pe Muntele Athos

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram