/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Tesla Giga Press – cea mai mare instalație de turnat părţi auto din lume

missing
31 august 2020, ora 16:09

Tesla Giga Press este deja activă şi este o instalație unică masivă, atât de mare în dimensiuni, încât personalul fabricii din Fremont a trebuit să o asambleze în aer liber, după care să construiască un acoperiș suplimentar deasupra ei.

Tesla Giga Press este concepută pentru a produce crossoverul Model Y, părţi din el, iar de exemplu, subcadrul posterior realizat prin acest proces va fi compus acum din două părți monolitice, comparativ cu cele 70 de părţi mici ce sunt utilizate pe Model 3, potrivit Electrek.

Soluţia va accelera foarte mult și va reduce costul procesului de asamblare, iar cu aceasta Elon Musk va continua să optimizeze industria auto. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram