Tesla Giga Press este deja activă şi este o instalație unică masivă, atât de mare în dimensiuni, încât personalul fabricii din Fremont a trebuit să o asambleze în aer liber, după care să construiască un acoperiș suplimentar deasupra ei.

Tesla Giga Press este concepută pentru a produce crossoverul Model Y, părţi din el, iar de exemplu, subcadrul posterior realizat prin acest proces va fi compus acum din două părți monolitice, comparativ cu cele 70 de părţi mici ce sunt utilizate pe Model 3, potrivit Electrek.

Soluţia va accelera foarte mult și va reduce costul procesului de asamblare, iar cu aceasta Elon Musk va continua să optimizeze industria auto. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!