/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Șeful ANSP, după căsătoria fiului premierului Chicu: „Nunta e cu mire și mireasă”

missing
02 septembrie 2020, ora 12:10

Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a declarat că nu cunoaște dacă localul, unde a avut loc nunta fiului premierului Ion Chicu, a fost sancționat pentru organizarea evenimentului. Totodată, rugat să precizeze care este diferența dintre o nuntă și o masă de sărbătoare, Furtună a spus că  „nunta e cu mire și mireasă”. 

„Eu nu sunt specialist în nunți și cumătrii și sunt foarte sincer în fața întregii prese. Comisia Națională de Sănătate Publică a aprobat felul de evenimente care sunt permise, acolo sunt excluse nunțile și cumătriile cu participarea a nu mai mult de 50 de persoane și lucrul acesta a fost făcut cu un pressing enorm atât din partea populației, cât și din partea industriei. Care e diferența dintre nuntă și cumătrie… nu sunt eu cel care trebuie să vă spună. Nunta e cu mireasă și mire, cumătria e cu nași și lăturași, mai în glumă mai în serios”, a precizat Nicolae Furtună.

Șeful ANSP susține că ideea restricțiilor adoptate Comisie era ca evenimentele să nu depășească 50 de persoane și evitarea contactului fizic foarte apropiat.

Totodată, șeful ANSP susține că săptămâna curentă se va organiza un briefing referitor la încălcările pe care le-au admis anumiți agenți economici de la regulile epidemiologice.

Amintim că pe 28 august, la o vinărie privată, a avut loc nunta fiului prim-ministrului Ion Chicu. Zona a fost păzită de mai mulți agenți de pază și trecerea era permisă doar pentru invitați.

Aseară, într-o emisiune TV, Ion Chicu a precizat că nu a fost nuntă, dar o masă de sărbătoare cu ocazia căsătoriei fiului său. Totuși, premierul a recunoscut că fiul său era mire și aleasa lui – mireasă.

„Nu a fost nuntă, a fost o masă de sărbătoare”. Cum comentează premierul Chicu căsătoria fiului său

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram