Traseul naţional M2, care face legătura dintre oraşele Chişinău şi Orhei, şi aşa se află în topul celor mai periculoase drumuri din Moldova, unde foarte des au loc accidente rutiere. Conducătorul unui Opel se pare că îşi doreşte să-i întărească acest statut şi să completeze într-o bună zi lista celor care au avut de suferit pe el.

Tipului din imagini, care poartă plăcuţele WIN 265 pe maşină, se pare că nu îi este indiferent numai de sine, ci şi de cei din jur, deşi s-ar părea că este foarte grăbit în a ajunge la destinaţie.

Manevrele care i-au fost surprinse de o cameră de bord sunt departe de a fi un etalon în siguranţa rutieră, unde mai pui că prin ele i-a pus în situaţii neplăcute pe alţi participanţi la trafic. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!