/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un şofer a fost filmat cum încalcă intenționat regulile de circulaţie pe drumul care trece prin Peresecina

missing
02 septembrie 2020, ora 09:08

Traseul naţional M2, care face legătura dintre oraşele Chişinău şi Orhei, şi aşa se află în topul celor mai periculoase drumuri din Moldova, unde foarte des au loc accidente rutiere. Conducătorul unui Opel se pare că îşi doreşte să-i întărească acest statut şi să completeze într-o bună zi lista celor care au avut de suferit pe el.

Tipului din imagini, care poartă plăcuţele WIN 265 pe maşină, se pare că nu îi este indiferent numai de sine, ci şi de cei din jur, deşi s-ar părea că este foarte grăbit în a ajunge la destinaţie.

Manevrele care i-au fost surprinse de o cameră de bord sunt departe de a fi un etalon în siguranţa rutieră, unde mai pui că prin ele i-a pus în situaţii neplăcute pe alţi participanţi la trafic. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram