Guvernul Statelor  Unite ale Americii, prin intermediul Ambasadei SUA la Chișinău, a donat Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Justiției,  un lot de echipament individual de protecție personală împotriva  COVID-19, în valoare de peste 93 000 de dolari.

Donația conține termometre fără contact, ecrane de protecție (viziere), măști, mănuși de nitril, costume de protecție, ochelari de protecție, dezinfectant și a fost transmisă  în sprijinul acțiunilor de prevenire a răspândirii COVID-19 în subdiviziunile MAI.

La eveniment au participat ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, E.S Dereck Hogan, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al SUA în RM, Timothy Buckly, director al INL, Ambasada SUA în RM, Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Radu Foltea și directorul Administrației  Naționale a Penitenciarelor, Vladimir Cojocaru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!