/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Noul VW ID.4 deja se produce, iar premiera-i va avea loc peste câteva zile! Vezi cum arată la interior

missing
07 septembrie 2020, ora 18:24

Primul SUV electric VW, pe bază de platformă MEB, va fi prezentat spre sfârşit de septembrie, practic la o lună distanţă de premiera noului Skoda Enyaq iV. Producţia sa a demarat încă din august la fabrica din Zwickau, acolo unde deja se produce noul ID.3!

În fază de pre-producție, noul ID.4 a început deja să fie asamblat şi la uzina Anting din China, în timp ce la fabrica americană din Chattanooga procesul va demara abia din 2022.

Primele livrări de ID.4 vor începe până la sfârşitul anului curent! Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile până la moment cu acesta, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram