/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A doua lovitură pentru Daimler AG! Sharp poate obţine interzicerea vânzărilor de Mercedes-uri în Germania

missing
11 septembrie 2020, ora 09:40

Concernul auto german Daimler AG, care deține marca Mercedes-Benz, a pierdut un litigiu privind brevetele pentru a doua oară în trei săptămâni. Astfel, există încă un risc să se confrunte cu interzicerea vânzărilor de maşini în patrie!

De data aceasta compania japoneză Sharp a devenit a doua parte în procedură, iar acum câteva ore o instanţă din München a decis că Daimler AG îi folosea ilegal brevetul, notează Bloomberg.

Amintim că în luna august, curtea din Mannheim (Germania) a stabilit că Daimler AG a încălcat brevetele Nokia prin utilizarea tehnologiei mobile în mașinile lor fără licență. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram