Concernul auto german Daimler AG, care deține marca Mercedes-Benz, a pierdut un litigiu privind brevetele pentru a doua oară în trei săptămâni. Astfel, există încă un risc să se confrunte cu interzicerea vânzărilor de maşini în patrie!

De data aceasta compania japoneză Sharp a devenit a doua parte în procedură, iar acum câteva ore o instanţă din München a decis că Daimler AG îi folosea ilegal brevetul, notează Bloomberg.

Amintim că în luna august, curtea din Mannheim (Germania) a stabilit că Daimler AG a încălcat brevetele Nokia prin utilizarea tehnologiei mobile în mașinile lor fără licență. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!