Pictarea „Pomului vieții” pe pereții podului, din sectorul Telecentru al Capitalei, a luat sfârșit. Acolo a început instalarea sistemului de iluminat cu led și a camerelor de supraveghere video. Trecătorii au apreciat pictura, care prezintă simbolurile brandului de țară „Pomul vieții”.

STAND-UP: Cătălin GORIA, REPORTER TV8

„După ce a fost finalizată pictura, acum se instalează becuri led care vor lumina acești pereți pe timp de noapte. Totodată sunt montate și camere de supraveghere.”

Ce montați astăzi?-Becuri, cablu, tot. -Cât mai aveți de lucru, când va fi gata? -Nu vă pot spune.”

O echipă de muncitori se ocupă de sistemul de iluminat, iar alta – de montat camerele de supraveghere.

Simbolurile brandului turistic al Republicii Moldova „Pomul Vieții” atrag atenția trecătorilor. Astfel că, munca muralistului Dmitrii Potapov și a voluntarilor nu a fost zadarnică.

Este ceva frumos, e o schimbare.”

Plăcut, cu animale, cu flori, păsări.”

Nici până acum nu era urât, acum este mult mai interesant așa tip de desene am văzut și la zoo.”

Am încercat să aflăm de la pretorul sectorului Centru cât a costat pictura, iluminatul și camerele de supraveghere, însă acesta ne-a spus să va reveni mai târziu cu detalii. Pictarea podului de la Telecentru a început la sfârșitul lunii iulie. Inițiativa face parte din Campania Națională #NEAMPORNIT, care are scopul de a promova turismul intern și locurile neexplorate din Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!