Fracțiunea Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău va cere convocarea ședinței CMC pentru a institui din nou Direcția sănătate în cadrul municipiului. La originea solicitării este o hotărâre a instanței de judecată prin care se anulează hotărârea CMC prin care a fost absorbită de Direcția generală asistență socială.

Fracțiunea PL cere convocarea imediată a ședinței CMC cu un singur scop: Instituirea Direcției Sănătate, așa după cum obligă primăria și instanța de judecată. Această direcție a fost desființată în mod abuziv și ilegal de către socialiști, iar astăzi când suntem în toiul pandemiei practic nu are cine să gestioneze criza epidemiologică la nivel de Chișinău”, a declarat consilierul liberal Ion Cebanu.

Direcția sănătate și Direcția fondului municipal de susținere financiară a populației au fost reorganizate prin absorbție de către Direcția generală asistență sociale a CMC în februarie 2018.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!