Este pe bună dreptate unul dintre cele mai neobişnuite şi virale accidente de circulaţie care s-au întâmplat în Republica Moldova în acest an! În doar câteva ore acesta a fost distribuit prin grupuri locale de Facebook de cel puţin 1.000 de ori şi iată că a ajuns şi în atenţia noastră.

Din ceea ce puteţi vedea şi voi este că un automobil care circula pe traseul Hînceşti-Leova, la intrarea într-o localitate, a fost “întâmpinat” de o căruţă trasă de un cal.

Din motive necunoscute căruţaşul a pierdut controlul calului şi întreg ansamblul de vehicul-pasageri a fost proiectat în direcţia maşinii. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce spune poliţia despre caz, dar şi momentul accidentului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!