Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor, Corneliu Furculiță, susține că nu vede nimic ridicol în faptul că un președinte de raion și un deputat, ales în circumscripție, participă la procesul de modernizare a blocului sanitar și la inaugurarea acestuia. În opinia lui, scenariul gândit de gazdă pare hazliu pentru cei cu WC și duș cu masaj în casă, dar a vrut să mulțumească așa cum au putut și au făcut-o sincer.

Furculiță s-a referit la inaugurarea veceului din Gimnaziul Hiliuți, care a avut loc cu tăierea panglicii roșii de președintele socialist al raionului Rîșcani, Vasile Secreieru, împreună cu deputatul socialist, Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Alexandru Sandu de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și directoarea gimnaziului.

Înțelegem că e mai ușor să faci glume pe rețelele sociale și în studiourile de la Chișinău. E mult mai greu să le creezi acestor copii toalete normale și loc pentru spălat elementar pe mâini”, a menționat socialistul.

Președintele fracțiunii anunță că PSRM propune elaborarea unui program de modernizare a tuturor blocurilor sanitare din instituțiile școlare din toată țara. „Cerem ca ministerul Educației să pregătească, în termen cât mai restrâns, acest program, astfel că în câțiva ani să nu existe nicio școală cu astfel de probleme moștenite din evul mediu”, a menționat deputatul.

/FOTO/ Au inaugurat un … veceu. Un deputat, un președinte de raion și primarul din Hiliuți, înghesuiți la ușă să taie panglica ținută de doi copii

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!