/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Furculiță nu vede nimic ridicol în inaugurarea unui veceu. „Gazda a vrut să mulțumească așa cum a putut și a făcut-o sincer”

missing
18 septembrie 2020, ora 10:34

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor, Corneliu Furculiță, susține că nu vede nimic ridicol în faptul că un președinte de raion și un deputat, ales în circumscripție, participă la procesul de modernizare a blocului sanitar și la inaugurarea acestuia. În opinia lui, scenariul gândit de gazdă pare hazliu pentru cei cu WC și duș cu masaj în casă, dar a vrut să mulțumească așa cum au putut și au făcut-o sincer.

Furculiță s-a referit la inaugurarea veceului din Gimnaziul Hiliuți, care a avut loc cu tăierea panglicii roșii de președintele socialist al raionului Rîșcani, Vasile Secreieru, împreună cu deputatul socialist, Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Alexandru Sandu de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și directoarea gimnaziului.

Înțelegem că e mai ușor să faci glume pe rețelele sociale și în studiourile de la Chișinău. E mult mai greu să le creezi acestor copii toalete normale și loc pentru spălat elementar pe mâini”, a menționat socialistul.

Președintele fracțiunii anunță că PSRM propune elaborarea unui program de modernizare a tuturor blocurilor sanitare din instituțiile școlare din toată țara. „Cerem ca ministerul Educației să pregătească, în termen cât mai restrâns, acest program, astfel că în câțiva ani să nu existe nicio școală cu astfel de probleme moștenite din evul mediu”, a menționat deputatul.

/FOTO/ Au inaugurat un … veceu. Un deputat, un președinte de raion și primarul din Hiliuți, înghesuiți la ușă să taie panglica ținută de doi copii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram