Numărul de agenți care îi asigură securitatea șefului Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, este ținut în secret. Cel puțin asta se arată în răspunsul primit de la Serviciul de Protecție de Stat, după ce a examinat demersul redacției TV8.

Astfel, întrebați despre numărul de agenți de pază implicați, reprezentații instituției au spus că această informație este secret de stat și nu ne pot oferi aceste detalii.

Totodată, din răspunsul primit am aflat că procurorul general beneficiază de pază de stat din iunie curent.

Potrivit Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Stoianoglo va beneficia de pază de stat până la dispariția acțiunilor care atentează la viața și integritatea acestuia.

Amintim că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a vorbit despre pază de stat de care beneficiază în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Eu nu am solicitat pază de stat. De la un serviciu special au fost informații că viața mea și a familiei este în pericol. O astfel de decizie a fost luată de către conducerea țării. Este vorba de angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat”, a spus atunci Alexandr Stoianoglo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!