/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Numărul de agenți de pază care îi asigură securitatea procurorului general, ținut în secret

missing
18 septembrie 2020, ora 15:16

Numărul de agenți care îi asigură securitatea șefului Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, este ținut în secret. Cel puțin asta se arată în răspunsul primit de la Serviciul de Protecție de Stat, după ce a examinat demersul redacției TV8.

Astfel, întrebați despre numărul de agenți de pază implicați, reprezentații instituției au spus că această informație este secret de stat și nu ne pot oferi aceste detalii.

Totodată, din răspunsul primit am aflat că procurorul general beneficiază de pază de stat din iunie curent.

Potrivit Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Stoianoglo va beneficia de pază de stat până la dispariția acțiunilor care atentează la viața și integritatea acestuia.

Amintim că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a vorbit despre pază de stat de care beneficiază în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Eu nu am solicitat pază de stat. De la un serviciu special au fost informații că viața mea și a familiei este în pericol. O astfel de decizie a fost luată de către conducerea țării. Este vorba de angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat”, a spus atunci Alexandr Stoianoglo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram