Autorităţile s-au apucat să urgenteze găsirea de soluţii pentru problema parcărilor haotice din municipiu. Anunţul a fost făcut public chiar de către primarul general Ion Ceban.

Printre altele, edilul capitalei a notat că în prezent este în proces de elaborare o hartă electronică a parcărilor cu plată din capitală, cele care sunt în prezent în gestiune privată. Pe această platformă vor fi plasate şi străzile unde este permisă parcarea maşinilor pe carosabil.

În plus, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie, de comun cu Inspectoratul Naţional de Securitate Publică al IGP, lucrează la evaluarea străzilor din zona centrală a oraşului, acolo unde se poate începe proiectul pilot de sistematizare a parcajelor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!