/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Reprezentanții uneia dintre companii care transportau moldovenii blocați la granița dintre Ucraina și Ungaria susțin că oamenii au plătit doar 150 de euro pe bilet

missing
21 septembrie 2020, ora 10:57

Reprezentanții uneia dintre companii care asigurau transportul pentru moldovenii blocați la granița dintre Ucraina și Ungaria, au venit cu o reacție. Potrivit lor, în prezent în Ungaria au intrat 5 autocare, iar doritorilor de a se reîntoarce acasă le-au fost rambursate cheltuielile pentru călătorie.

„Referitor la informațiile apărute ieri în presă, țin sa menționez următoarele că la hotarul dintre Ucraina și Ungaria nu sunt doar autocare Transeric Tur și Ednateric Trans, dar și multe alte companii din Moldova și Ucraina. În momentul de față, în Ungaria au întrat 5 autocare, iar doritorilor de a se întoarce acasă li s-a oferit autocar cu rambursarea integrala a costului calatoriei. Au rămas doar pasagerii care și-au exprimat acordul de a-și continua călătoria spre destinatie”, a menționat Vladimir Buraga, manager Transeric Tur.

Mai mult, acesta a spus că prețul călătoriei constituie 150 euro, iar persoanele care au achitat câte 200 euro pleacă cu conexiune spre alte destinații cum ar fi Berlin sau Hanovra.

Amintim că, mai mulți moldoveni au rămas blocați la granița dinte Ucraina și Ungaria. Ar fi vorba despre cel puțin 12 autocare și circa 600 de pasageri. Oamenii spun că timp de patru zile nu au beneficiat de apă potabilă și produse alimentare. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram