Reprezentanții uneia dintre companii care asigurau transportul pentru moldovenii blocați la granița dintre Ucraina și Ungaria, au venit cu o reacție. Potrivit lor, în prezent în Ungaria au intrat 5 autocare, iar doritorilor de a se reîntoarce acasă le-au fost rambursate cheltuielile pentru călătorie.

„Referitor la informațiile apărute ieri în presă, țin sa menționez următoarele că la hotarul dintre Ucraina și Ungaria nu sunt doar autocare Transeric Tur și Ednateric Trans, dar și multe alte companii din Moldova și Ucraina. În momentul de față, în Ungaria au întrat 5 autocare, iar doritorilor de a se întoarce acasă li s-a oferit autocar cu rambursarea integrala a costului calatoriei. Au rămas doar pasagerii care și-au exprimat acordul de a-și continua călătoria spre destinatie”, a menționat Vladimir Buraga, manager Transeric Tur.

Mai mult, acesta a spus că prețul călătoriei constituie 150 euro, iar persoanele care au achitat câte 200 euro pleacă cu conexiune spre alte destinații cum ar fi Berlin sau Hanovra.

Amintim că, mai mulți moldoveni au rămas blocați la granița dinte Ucraina și Ungaria. Ar fi vorba despre cel puțin 12 autocare și circa 600 de pasageri. Oamenii spun că timp de patru zile nu au beneficiat de apă potabilă și produse alimentare. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!