/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „A fost o serată!” De ce familia Chicu nu va fi amendată pentru petrecerea de la vinărie. Explica ministrul de Interne

missing
22 septembrie 2020, ora 11:57

Deși a vorbit o țară întreagă despre faptul că fiul prim-ministrului Chicu a organizat o petrecere cu ocazia căsătoriei sale în plină pandemie, ministrul de Interne, Pavel Voicu, spune că subiectul dat este unul minuscul. Totodată, acesta că cazul se examinează, însă susține că nu a fost o nuntă dar o masă de sărbătoare cu cei apropiați.

„Noi am inițiat niște verificări în acest sens pentru că a fost un apel la 112. Cazul a fost înregistrat și este unul minuscul, nu cred că ar trebui ministrul personal să se ocupe de acest caz, însă mi-au raportat colegii de la poliție că cazul s-a examinat. Au fost chestionați și administratorul și barmanii și persoanele care presupunem nu sunt cointeresate de a ne spune un altfel de situație și s-a stabilit că nu a fost o nuntă, dar o serată organizată de fiul domnului prim-ministru”, a declarat Voicu.

Ministrul spune însă că a fost convin de probe. „Nunta fiului prim-ministrului a fost planificată în altă parte, a fost anulată și nu era vorba de o nuntă, dar de o masă în cercul celor apropiați, rude, prieteni”.

Cu referire la numărul de participanți, Voicu spune că nu știe exact, însă crede că nu a depășit „nici 30, 40 de persoane”.

Totodată, ministrul a precizat că cazul se examinează în continuare, precizând că mai sunt cazuri, inclusiv în rândul polițiștilor care au făcut nuntă în plină pandemie cu prezența a peste 50 de persoane.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pornit o anchetă în urma petrecerii care s-a desfășurat la vinăria Poiana, unde a avut loc o ceremonie cu ocazia căsătoriei fiului premierului Ion Chicu, în plină pandemie.

Prim-ministrul a declarat că pe 28 august nu a fost nuntă, dar o masă de sărbătoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament

/VIDEO/ Și Dodon spune că nu a fost nuntă căsătoria fiului premierului Chicu. „Este o greșeală să interzici tinerilor să-și facă nuntă”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram