Horoscop Berbec – 24 septembrie 2020: Pot să apară probleme destul de ciudate și intense în relațiile de parteneriat, de orice fel, în special în cuplu. Dialogurile nu sunt nici ele ce au fost, așa că soluția e să-ți păstrezi mintea întreagă și să ai răbdare.

Horoscop Taur – 24 septembrie 2020: Sunt posibile complicații neprevăzute la serviciu, fie pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altora, fie din cauza unor neînțelegeri pe care nu mai știe nimeni cum să le descâlcească. R

Horoscop Gemeni – 24 septembrie 2020: Relațiile cu cei dragi trebuie protejate, inclusiv împotriva propriilor porniri negative. Contextul nu te ajută prea mult, dar dacă vrei sincer vei rezista în fața oricărei tentații.

Horoscop Rac – 24 septembrie 2020: Se creează o atmosferă otrăvită în familie din cauza unor vorbe aiurea, rostite la nervi, pe care ceilalți le iau în serios. Bine ar fi să intervii în astfel de momente, ca să nu lași umbra să se răspândească peste tot.

Horoscop Leu – 24 septembrie 2020: Este o zi cu tendințe puternice, în mare parte negative, dar poți face față acestor impulsuri, dacă vei dori, cu adevărat, să ai parte de o zi agreabilă și să le faci ziua mai frumoasă și celor din jur.

Horoscop Fecioară – 24 septembrie 2020: Pot să apară unele probleme financiare sau legate de resursele de orice alt fel. Dialogurile nu rezolvă mare lucru acum, așa că ar fi bine să fii calm și să cauți alte soluții.

Horoscop Balanță – 24 septembrie 2020: Se adună nori negri, de furtună, pe cerul relației de cuplu sau al altor parteneriate de bază în existența ta. Este important să ții cont de părerile celuilalt, de fiecare dată.

Horoscop Scorpion – 24 septembrie 2020: Se petrec tot felul de lucruri fără știiința ta, dar trebuie să știi că mai mult se discută, nu se face mare lucru. Ca să previi situațiile neplăcute pe care le prevezi acum, ar fi bine să fii cât se poate de calm.

Horoscop Săgetător – 24 septembrie 2020: Sunt posibile momente mai tensionate în relația cu cei dragi, dar cu puțin mai multă răbdare și cât se poate de multă bunăvoință, veți trece și peste aceste obstacole.

Horoscop Capricorn – 24 septembrie 2020: Sunt multe semne de întrebare în problemele care ies la lumină acum în familie, numai că în focul momentului nu se poate rezolva nimic.

Horoscop Vărsător – 24 septembrie 2020: Ar fi bine să eviți dialogurile despre care știi deja că pot degenera, ca să nu te trezești prins în mrejele unor conflicte stupide care doar te vor consuma.

Horoscop Pești – 24 septembrie 2020: Ai tendința de a limita anumite investiții, cheltuieli sau simple solicitări ale celor din familie, din motive financiare. Poate ar trebui să te mai gândești, înainte de a da un răspuns final.

Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!