/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Pompierii au stins ultimele focare la Filarmonica Națională

25 septembrie 2020, ora 10:36

Pompierii au stins ultimele focare la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”  la ora 10:05. Despre aceasta a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Pompierii și salvatorii continuă efectuarea lucrărilor de demontare și înlăturare a materialelor de construcție care prezintă pericol, dar și vor evacua fonoteca din biblioteca Filarmonicii Naționale. La fața locului lucrează laboratorul experimental antiincendiar pentru înaintarea versiunilor.

Guvernul de la Chișinău va deschide un cont pentru colectare de fonduri pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale. În această dimineață, 25 septembrie, președintele Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu și primarul general au mers la Filarmonica Națională, care a fost cuprinsă de flăcări.


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram