/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Sub pretextul că se va căsători cu ea a obținut de la aceasta 110 mii lei. Un deținut din Bender, cercetat de polițiști

missing
25 septembrie 2020, ora 10:02

I-a promis că se va căsători cu ea și sub acest pretext a obținut de la femeie peste 110 mii lei. Este vorba despre un deținut al Penitenciarului nr.12, din orașul Bender, în vârstă de 26 de ani. 

Victima s-a dovedit a fi o femeie din Chișinău de 43 de ani. Ea a spus polițiștilor că în perioada anului 2019 a făcut cunoștință prin intermediul unei rațele de socializare cu deținutul și a legat o relație. Banii au fost obținuți de la o companie de microfinanțare.

„Având un profil cu o identitate falsă, i-a comunicat mai multe informații false cu privire la personalitatea sa, inclusiv a asigurat-o că, în scurt timp, urmează să fie eliberat din penitenciar și dorește să se căsătorească cu ea”, spun oamenii legii.

Inculpatul a fost monitorizat de oamenii legii în decursul ultimelor trei luni. Polițiștii spun că în această schemă ar mai fi fost implicate și alte două persoane. Inculpatul a fost ajutat de alte două femei, în vârstă de 67 și 23 de ani care îi cunoşteau adevărata identitate și care îi sunt rude și persoane apropiate.

În cadrul audierilor, cele trei persoane au recunoscut implicarea lor la săvârșirea infracțiunii. Femeile sunt cercetate în stare de libertate pentru escrocherie. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, riscă închisoare pe un termen de la doi la șase ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram