Deputata fracțiunii Pro Moldova Ruxanda Glavan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Despre aceasta aleasa poporului a anunțat sâmbătă dimineață, 26 septembrie, pe pagina sa de Facebook. 

Dragi prieteni, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris în public și privat despre experiențele voastre cu tratamentele acasă! Este multă informație valoroasă. Din păcate, deși am păstrat toate măsurile de protecție personală, am devenit și eu un pacient în tratament la domiciliu. Aseară am primit confirmarea ca sunt infectată cu COVID-19. Mă rog bunului Dumnezeu pentru toți cei care trec acum prin boală, iar eu voi reveni cu detalii despre toată experiența mea, când starea de sănătate îmi va permite. Virusul este mult prea aproape…Vă rog să aveți grijă de voi”, a scris Ruxanda Glavan.

Amintim că printre deputații care s-au infectat cu noul coronavirus se numără: Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Mîzdrenco, Arina Spătaru, Igor Himici și Vladimir Vitiuc. Testați pozitiv cu COVID-19 au fost și unii angajați ai secretariatul Parlamentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!