Război în Ucraina, ziua 123: Kievul, atacat! S-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

politic

Un alt deputat Pro Moldova - infectat cu COVID-19. În total patru parlamentari au fost diagnosticați cu coronavirus

26 septembrie 2020, ora 12:42
Distribuie:

Un alt deputat al fracțiunii Pro Moldova a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre parlamentarul Oleg Sîrbu. Acesta are o formă ușoară de COVID-19 și trece tratamentul la domiciliu.

Informația a fost confirmată de către deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu. Ultimul a spus că pe lângă Oleg Sîrbu și Ruxanda Glavan, au fost diagnosticați cu coronavirus deputații Corneliu Padnevici și Ghenadie Verdeș. Ultimii doi s-au tratat, a declarat Sergiu Sîrbu.

Menționăm că, deputata fracțiunii Pro Moldova Ruxanda Glavan a anunțat sâmbătă dimineață, 26 septembrie, pe pagina sa de Facebook, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Amintim că printre deputații care s-au infectat cu noul coronavirus se numără: Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Mîzdrenco, Arina Spătaru, Igor Himici și Vladimir Vitiuc. Testați pozitiv cu COVID-19 au fost și unii angajați ai secretariatul Parlamentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram