Vineri, 25 septembrie 2020, Poliţia Republicii Moldova a anunţat oficial despre startul evacuării maşinilor parcate neregulamentar de pe teritoriul municipiului Chişinău. Totodată a avertizat şoferii că procesul deja a demarat!

După cum am promis, revenim cu un alt articol în care vă comunicăm mai multe detalii, dar şi publicăm o listă de preţuri care ar trebui bine analizată, mai ales de cei care obişnuiesc să-şi “trântească” maşinile acolo unde cade.

În primul rând, trebuie să cunoaşteţi că autospecialele care vor ridica automobilele în cauză sunt exact ca şi cele din imaginile ataşate mai jos şi nu altele! Acestea sunt de marcă IVECO, dispun de manipulatoare speciale şi poartă (poate doar la moment) nişte plăcuţe de înmatriculare galbene speciale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!