Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Corneliu Furculiță a fost testat pozitiv cu COVID-19. Despre asta a anunțat deputatul pe pagina sa de Facebook.

Pandemia de coronavirus nu m-a ocolit nici pe mine. De câteva zile, sunt autoizolat și primesc tratamentul recomandat de medici. În linii generale, sunt bine, zilnic în discuții cu colegii de partid. Sper că în scurt timp, cu ajutorul Lui Dumnezeu, voi reveni la activitatea în regim obișnuit, gata pentru munca spre o nouă victorie în alegerile prezidențiale. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de sănătate. În același timp, mă rog Lui Dumnezeu să ne ajute pe toți să scăpăm cât mai curând de această pandemie. Sănătate tuturor!”, a scris deputatul PSRM, Corneliu Furculiță pe Facebook.

Luni, președintele  Igor Dodon, anunțat că mai mulți deputați din Parlamentul de la Chișinău sunt infectați cu COVID-19.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în R. Moldova a ajuns la 51 194 cazuri.

Anterior, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziție prin care a fost stabilit un regim de autoizolare la domiciliu pentru deputați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!