/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Graba strică treaba. Un Mercedes a fost încărcat incorect pe o autospecială a noului serviciu de evacuare

missing
30 septembrie 2020, ora 11:08

În graba de a evacua cât mai multe maşini parcate neregulamentar pe străzile capitalei, iată că se înregistrează deja prime incidente, după doar două zile de la momentul lansării oficiale a serviciului.

Un Mercedes-Benz E-Class, ridicat de undeva din Chişinău, nu a fost aranjat cum se cuvine pe platformă şi în timpul transportării s-a aşezat pe o parte a şasiului.

S-a întâmplat cel mai probabil din cauza denivelărilor de pe drumuri, care, au făcut ca maşina nefixată rigid şi cu roţile faţă întoarse complet spre dreapta, să se mişte. Vezi situaţia, video, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram