Aceste scaune rupte şi învechite au fost scoase la vânzare pe eBay pentru suma incredibilă de care îţi poţi cumpăra, de exemplu, un Chevrolet Corvette de ultimă generaţie practic complet dotat – 90.000 de dolari! Dar ce le face să coste atât şi în ce automobil au stat anterior?

Scaunele, în starea în care există, sunt suficiente pentru a face orice iubitor înrăit de Chevrolet Corvette fericit, deoarece acestea par a fi cele de la originalul “Project Opel” sau cum se numea proiectul prototipului primului Corvette în caroserie C1. În cazul în care acestea sunt autentice, de la unul din cele cinci prototipuri originale, atunci valoarea lor ar fi într-o oarecare măsură motivată.

Originalul concept al modelului Corvette, inițial numit Cougar, a fost prezentat în îndepărtatul 1953 în hotelul de lux Waldorf Astoria din New York. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!