/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Aceste scaune rupte se vând cu 90000 de dolari! De ce sunt aşa scumpe şi în ce maşină au stat anterior

missing
05 octombrie 2020, ora 14:18

Aceste scaune rupte şi învechite au fost scoase la vânzare pe eBay pentru suma incredibilă de care îţi poţi cumpăra, de exemplu, un Chevrolet Corvette de ultimă generaţie practic complet dotat – 90.000 de dolari! Dar ce le face să coste atât şi în ce automobil au stat anterior?

Scaunele, în starea în care există, sunt suficiente pentru a face orice iubitor înrăit de Chevrolet Corvette fericit, deoarece acestea par a fi cele de la originalul “Project Opel” sau cum se numea proiectul prototipului primului Corvette în caroserie C1. În cazul în care acestea sunt autentice, de la unul din cele cinci prototipuri originale, atunci valoarea lor ar fi într-o oarecare măsură motivată.

Originalul concept al modelului Corvette, inițial numit Cougar, a fost prezentat în îndepărtatul 1953 în hotelul de lux Waldorf Astoria din New York. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram