/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Noul Hyundai Creta se prezintă în versiune internaţională

missing
08 octombrie 2020, ora 09:15

A doua generație Hyundai Creta se pregătește să exploreze noi piețe. Modelul global este promis cu motoare pe benzină și diesel, dar tracţiune integrală încă tot nu are, cel puţin la moment.

Amintim că modelul şi-a schimbat generația anul trecut, prima piață pentru el fiind China, acolo unde se numeşte ix25 în loc Creta. În martie 2020 a fost introdus deja pe piaţa din India cu denumirea deja familiară.

Recent însă, pe site-ul global al mărcii, au apărut imagini şi informaţii despre o a treia specificaţie, una globală, cea care ar şi putea ajunge în ţara noastră. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram