/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

Unde speră Dodon că va avea loc următoarea sa întâlnire cu Plahotniuc

missing
09 octombrie 2020, ora 12:19

Igor Dodon speră că următoarea sa întâlnire cu Vladimir Plahotniuc va decurge în penitenciar. Despre aceasta candidatul la prezidențiale a anunțat în cadrul rubricii săptămânale „Igor Dodon răspunde”.

Întrebat când a avut loc ultima întâlnire dintre el și fostul președinte PD, Dodon a spus că nu s-a mai văzut cu acesta din anul 2019: „Au fost și acele înregistrări renumite. Ultima întrevedere a fost pe 7 iunie, 2019. Și sper foarte mult că următoarea întrevedere, dacă va avea loc, poate fi în unul dintre penitenciarele din Republica Moldova”, a menționat Dodon.

Amintim că, luna trecută în presă se vehicula că fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc s-ar fi întâlnit în Turcia cu Vladimir Andronachi, Andrian Candu, Vladimir Cebotari și Vlad Filat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram