Inspectoratul de Poliție Criuleni își dorește ca pe teritoriul pe care asigură ordinea conducătorii de autovehicule să fie serioşi și să dea numai exemple bune celor din jur.

Nu însă cum a fost situația recentă, când mai mulți spectatori s-au adunat să vadă manevrele unui şofer, unele care cad din punct de vedere a legislaţiei în vigoare sub incidența “condusului/comportamentului agresiv“.

La 6 octombrie curent, către ora 18:30, în timpul efectuării raziilor de către echipajul de intervenție “112”, la intrarea în satul Ohrincea din raionul Criuleni, a fost observat un BMW de culoare albă a cărui conducător efectua manevre de întoarcere prin folosirea sistemului de frânare și pornirea de pe loc prin demararea bruscă a automobilului. Citește articolul mai departe și vezi ce lecţie a dat Inspectoratul de Poliţie Criuleni unor astfel de şoferi, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!