/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

„Aşa mă învăţ a merge”. Poliţia din Criuleni se laudă cu sancţionarea a doi „drifteri”

missing
10 octombrie 2020, ora 21:00

Inspectoratul de Poliție Criuleni își dorește ca pe teritoriul pe care asigură ordinea conducătorii de autovehicule să fie serioşi și să dea numai exemple bune celor din jur.

Nu însă cum a fost situația recentă, când mai mulți spectatori s-au adunat să vadă manevrele unui şofer, unele care cad din punct de vedere a legislaţiei în vigoare sub incidența “condusului/comportamentului agresiv“.

La 6 octombrie curent, către ora 18:30, în timpul efectuării raziilor de către echipajul de intervenție “112”, la intrarea în satul Ohrincea din raionul Criuleni, a fost observat un BMW de culoare albă a cărui conducător efectua manevre de întoarcere prin folosirea sistemului de frânare și pornirea de pe loc prin demararea bruscă a automobilului. Citește articolul mai departe și vezi ce lecţie a dat Inspectoratul de Poliţie Criuleni unor astfel de şoferi, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram