/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Surpriză pentru medicii din Secția COVID-19 de la Spitalul „Timofei Moșneaga”. Pacienții au transmis mesaje de mulțumire într-un mod deosebit  

missing
10 octombrie 2020, ora 11:23

Surpriză pentru medicii din Secția COVID-19 de la Spitalul „Timofei Moșneaga” din capitală. Mai mulți pacienți au decorat salonul cu baloane, astfel dorind să le mulțumească medicilor pentru munca pe care o fac. 

Pe fiecare balon, pacienții au scris și câte un mesaj.

„Nu ne-am așteptat. A fost un gest foarte frumos și plăcut, cu atât mai mult că aceasta au făcut-o bărbații. Au făcut totul pe ascuns, noaptea, ca nimeni să nu bănuiască de surpriză. Le mulțumim domnilor Vadim, Dumitru, Dionisii și Ruslan pentru buna dispoziție. Vrem să spunem că deși COVID-19 ne-a schimbat viețile și totul a devenit mai sumbru, tot noi, oamenii suntem acei care putem și trebuie să ne susținem și să ne ajutăm emoțional. Chiar și aflându-ne într-o secție de COVID-19, am putut să legăm prietenii și să ne simțim alături de pacienți ca într-o mare familie, unde fiecare face tot posibilul pentru a aduce un zâmbet în sufletul altuia” a declarat șefa secției, Tatiana Burda.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram