Un tânăr de 21 de ani din localitatea Chirca din raionul Anenii Noi a fost găsit duminică, 11 octombrie, fără suflare într-o pădure la două zile după ce a plecat de acasă.

Poliția a fost alertată sâmbătă, 10 octombrie, de către mama victimei, care le-a spus oamenilor legii că tânărul de 21 de ani, care locuiește de unul singur, nu răspunde de vineri la apelurile telefonice. A doua zi femeia a mers la domiciliul acestuia unde a găsit un bilețel de adio. După mai multe căutări, ieri, tânărul a fost găsit strangulat în pădurea din satul Mereni, Anenii Noi.

Foarte trist 😥😢😢
Băiatul din s. Chirca r. Anenii-noi, dispărut acum două zile a fost găsit, de voluntari pasionați de…

Publicată de TERRA Valahia pe Duminică, 11 octombrie 2020

 

A fost chemat și un medic legist la fața locului, care a stabilit că pe corpul victimei nu sunt urme de moarte violentă.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele tragediei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!