/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

S-a găsit că VW foloseşte un alt truc pentru a reduce emisiile maşinilor, însă de această dată e unul legal

missing
12 octombrie 2020, ora 15:51

Dieselgate-ul încă urmăreşte grupul auto VW şi marca auto VW în sine, iar cei care încă mai investighează subiectul, inclusiv din rândurile autorităţilor sau jurnaliştilor, se mai întâmplă să scoată la lumină detalii interesante.

Amintim că scandalul de proporţii a izbucnit în 2015, atunci când Volkswagen AG a fost prins într-o schemă activă care prevedea fraudarea datelor mai multor motoare diesel. Mașinile produse cu astfel de propulsoare utilizau nişte dispozitive, care, în timpul testelor de emisii micșorau nivelul acestora până la limitele legale, însă în timpul exploatării normale restricția se elimina.

Concernul auto şi-a recunoscut într-un final vina şi a plătit deja sume uriaşe sub formă de compensații şi amenzi. Dar, se pare că VW folosește şi alte trucuri pentru a reduce emisiile, acum legale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram