Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe traseul național Bălți-Sărăteni, în jurul orei 18:00. La ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi din raionul Telenești, un automobil de model Opel Astra a derapat de pe carosabil şi a fost nevoie de o intervenţie urgentă pentru că existau informaţii preliminare despre persoane traumatizate.

Conform datelor care ne-au fost furnizate de Elena Băetrău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Teleneşti, automobilul era condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Derapând în circumstanţe deocamdată necunoscute, acesta a intrat într-un parapet de la marginea drumului, bara metalică străpungând maşina efectiv. Află mai multe detalii şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!