/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Accident ca în filmele de groază în raionul Teleneşti. Un autoturism a fost străpuns de parapet

missing
14 octombrie 2020, ora 09:06

Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe traseul național Bălți-Sărăteni, în jurul orei 18:00. La ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi din raionul Telenești, un automobil de model Opel Astra a derapat de pe carosabil şi a fost nevoie de o intervenţie urgentă pentru că existau informaţii preliminare despre persoane traumatizate.

Conform datelor care ne-au fost furnizate de Elena Băetrău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Teleneşti, automobilul era condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Derapând în circumstanţe deocamdată necunoscute, acesta a intrat într-un parapet de la marginea drumului, bara metalică străpungând maşina efectiv. Află mai multe detalii şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram