La data de 12 octombrie 2020, TV8.md a publicat o știre cu titlul „Un fost deputat din România, condamnat la pușcărie, se ascunde în Moldova și ar fi protejat de președintele Igor Dodon”, în care a preluat un articol de pe gandul.ro despre fostul deputat român Cristian Rizea.

În prima redacție a textului au fost preluate și afirmațiile precum că Cristian Rizea ar fi susținut de către omul de afaceri Valentin Vizant, fără a-i oferi dreptul la replică ultimului. La scurt timp, redactia a intervenit și afirmația dată a fost ștearsă.

Precizăm că domnul Vizat a declarat că nu îl cunoaște personal pe dl. Cristian Rizea. „Cu toată responsabilitatea declar că nu îl cunosc personal pe dl. Cristian Rizea, nu i-am transmis nici un mijloc de transport și, evident, nu i-am promis și nu i-am acordat nici o susținere morală sau materială”, afirmă domnul Vizant.

Redacția TV8.md își exprimă regretul pentru eroarea admisă în prima redacție a textului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!