/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dezmințire

missing
15 octombrie 2020, ora 16:48

La data de 12 octombrie 2020, TV8.md a publicat o știre cu titlul „Un fost deputat din România, condamnat la pușcărie, se ascunde în Moldova și ar fi protejat de președintele Igor Dodon”, în care a preluat un articol de pe gandul.ro despre fostul deputat român Cristian Rizea.

În prima redacție a textului au fost preluate și afirmațiile precum că Cristian Rizea ar fi susținut de către omul de afaceri Valentin Vizant, fără a-i oferi dreptul la replică ultimului. La scurt timp, redactia a intervenit și afirmația dată a fost ștearsă.

Precizăm că domnul Vizat a declarat că nu îl cunoaște personal pe dl. Cristian Rizea. „Cu toată responsabilitatea declar că nu îl cunosc personal pe dl. Cristian Rizea, nu i-am transmis nici un mijloc de transport și, evident, nu i-am promis și nu i-am acordat nici o susținere morală sau materială”, afirmă domnul Vizant.

Redacția TV8.md își exprimă regretul pentru eroarea admisă în prima redacție a textului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram