/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Important: Zborurile spre Federația Rusă, interzise temporar

missing
15 octombrie 2020, ora 18:20

Sediul operațional al Federației Ruse pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus a luat decizia de a întrerupe temporar programului de zboruri charter pentru repatrierea cetățenilor, începând cu 21 septembrie 2020.

În ultimile luni , aproximativ 2300 de persoane au ajuns în Federația Rusă cu cele 16 zboruri charter, care au avut loc.

Subliniem că Ambasada Russiei va continua să informeze cu privire la evoluția situației prin reluarea comunicării periodice.

La momentul actual, cetățenii ruși și străinii se pot întoarce din Republica Moldova în Federația Rusă doar cu zborurile tranzit prin Turcia, sau Republica Belarus.

Informațiile despre zboruri sunt disponibile pe site-ul Aeroportului Internațional Chișinău.

În același timp, procedura actuală pentru intrarea cetățenilor străini în Rusia se desfășoară în continuare în conformitate cu ordinul Guvernului Federației Ruse din 16 martie 2020 nr. 635-r „Cu privire la restricțiile temporare la intrarea cetățenilor străini și a apatrizilor în Federația Rusă și la suspendarea temporară a eliberării și eliberării vizelor și invitații”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram