Liderul partidului Pro-Moldova, Andrian Candu, susține că în turul doi al alegerilor prezidențiale, dacă vor ajunge Maia Sandu și Igor Dodon, atunci el o va susține pe candidata Partidului Acțiune și Solidaritate. Totuși, pentru turul întâi Candu nu a specificat pe cine va susține deocamdată.

Liderul Pro-Moldova a menționat că colegii lui sunt liberi să susțină pe cine vor în alegerile din 1 noiembrie.

Noi am pornit un fel de test al sincerității, vom vedea cine sunt candidații care sunt sinceri în promisiunile lor. Neavând candidatul nostru, colegii cu care am discutat ieri într-o ședință s-au exprimat în felul următor: să votăm pe oricine considerăm noi de cuviință, numai nu cu Dodon”, a menționat Candu.

Candu spune că Pro-Moldova are organizații teritoriale în sudul țării care sunt tentați să-l susțină pe Octavian Țîcu în primul tur. Cei din Ungheni și Nisporeni i-ar putea susține pe Andrei Năstase și Maia Sandu, iar echipele de la nord, cel mai probabil, își vor da votul pentru Violeta Ivanov.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!