„Codul roșu” din cauza virusului COVID-19, adoptat astăzi de Consiliul raional Rîșcani în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, a fost anulat. Despre aceasta a declarat Vasile Secrieru, președintele raionului Râșcani, într-un mesaj postat pe rețelele sociale. 

„În prezent, sunt în concediu, iar restricțiile care s-au propus de a fi adoptate urmează a fi discutate cu toți factorii de decizie, astfel încât mecanismul de implementare a prescripțiilor să nu afecteze grav activitatea cetățenilor. Săptămâna viitoare ne vom întruni pentru a decide la rece măsurile de precauție. Vă doresc sănătate la toți și păstrați emoțiile în albia pozitivă, indiferent de opțiunea politică. Virusul nu alege culoarea, fiți curați la suflet”, se arată în mesajul președintelui raionului.

La mesajul său, președintele raionului Râșcani a anexat și Hotărârea nr.8 din 17.10.20 privind abrogarea Hotărârii nr.7 din 17.10.20.

Amintim că, azi, 17 octombrie, Consiliul raional Rîșcani a adoptat în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică „cod roșu” de pandemie, din cauza virusului COVID-19. Acesta urma să fie instituit pe 19 octombrie pentru 14 zile.

FOTO/ Facebook, Vasile Secrieru

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!