/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ S-au răzgândit. La câteva ore după ce au aprobat „codul roșu” din cauza COVID-19, autoritățile din Rîșcani l-au anulat

17 octombrie 2020, ora 19:52

„Codul roșu” din cauza virusului COVID-19, adoptat astăzi de Consiliul raional Rîșcani în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, a fost anulat. Despre aceasta a declarat Vasile Secrieru, președintele raionului Râșcani, într-un mesaj postat pe rețelele sociale. 

„În prezent, sunt în concediu, iar restricțiile care s-au propus de a fi adoptate urmează a fi discutate cu toți factorii de decizie, astfel încât mecanismul de implementare a prescripțiilor să nu afecteze grav activitatea cetățenilor. Săptămâna viitoare ne vom întruni pentru a decide la rece măsurile de precauție. Vă doresc sănătate la toți și păstrați emoțiile în albia pozitivă, indiferent de opțiunea politică. Virusul nu alege culoarea, fiți curați la suflet”, se arată în mesajul președintelui raionului.

La mesajul său, președintele raionului Râșcani a anexat și Hotărârea nr.8 din 17.10.20 privind abrogarea Hotărârii nr.7 din 17.10.20.

Amintim că, azi, 17 octombrie, Consiliul raional Rîșcani a adoptat în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică „cod roșu” de pandemie, din cauza virusului COVID-19. Acesta urma să fie instituit pe 19 octombrie pentru 14 zile.

FOTO/ Facebook, Vasile Secrieru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram