Echipa candidatului Igor Dodon la prezidențiale susține că nu are nimic în comun cu acțiunea de la Hâncești, unde într-o piață vânzătorii au purtat astăzi haine și chipiuri de culoare roșie cu inscripția „președinte responsabil”, care este și sloganul lui Dodon.

Contactată de tv8.md, purtătoarea de cuvânt a candidatului Dodon, Ludmila Muntean, a menționat că nu este interzisă purtarea hainelor cu simbolica vreunui candidat.

Stafful electoral al candidatului Igor Dodon nu are nimic în comun cu această acțiune, dar a purta sau nu haine cu simbolica oricărui candidat la scrutin cred că este un drept și o alegere personală a fiecărui cetățean”, a declarat Ludmila Muntean.

Amintim că astăzi în spațiul public au apărut imagini video și foto cu faptul că mai mulți vânzători ai unei piețe din Hâncești au purtat veste și chipiuri de culoarea roșie, culoarea care reprezintă Partidul Socialiștilor și candidatul Igor Dodon. Potrivit internauților, aceștia ar fi fost obligați să poarte aceste accesorii, altfel nu vor fi lăsați să-și vândă marfa.

/VIDEO. FOTO/ Vânzătorii unei piețe de la Hâncești, îmbrăcați în veste și chipiuri roșii. „Socialiștii utilizează resursele administrative pe față”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!