/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Echipa lui Dodon, despre incidentul de la Hâncești: „A purta sau nu haine cu simbolica oricărui candidat la scrutin este un drept”

missing
18 octombrie 2020, ora 13:50

Echipa candidatului Igor Dodon la prezidențiale susține că nu are nimic în comun cu acțiunea de la Hâncești, unde într-o piață vânzătorii au purtat astăzi haine și chipiuri de culoare roșie cu inscripția „președinte responsabil”, care este și sloganul lui Dodon.

Contactată de tv8.md, purtătoarea de cuvânt a candidatului Dodon, Ludmila Muntean, a menționat că nu este interzisă purtarea hainelor cu simbolica vreunui candidat.

Stafful electoral al candidatului Igor Dodon nu are nimic în comun cu această acțiune, dar a purta sau nu haine cu simbolica oricărui candidat la scrutin cred că este un drept și o alegere personală a fiecărui cetățean”, a declarat Ludmila Muntean.

Amintim că astăzi în spațiul public au apărut imagini video și foto cu faptul că mai mulți vânzători ai unei piețe din Hâncești au purtat veste și chipiuri de culoarea roșie, culoarea care reprezintă Partidul Socialiștilor și candidatul Igor Dodon. Potrivit internauților, aceștia ar fi fost obligați să poarte aceste accesorii, altfel nu vor fi lăsați să-și vândă marfa.

/VIDEO. FOTO/ Vânzătorii unei piețe de la Hâncești, îmbrăcați în veste și chipiuri roșii. „Socialiștii utilizează resursele administrative pe față”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram