Până astăzi niciun partid nu a semnat pentru inițiativa privind convocarea ședinței Parlamentului înaintată de Pro Moldova. O spune liderul Grupului „Pro-Moldova”, deputatul Andrian Candu, adăugând că așteaptă în continuare ca formațiunile să semneze. 

„Cu regret, candidații la prezidențiale au rămas în continuare să-și facă campanie electorală și partidele acestora nu au dat curs de a semna cererea de convocare a ședinței plenului. Și nici nu au dat curs apelului nostru de a subsemna modificarea Constituției. Cel puțin nu până astăzi. O să mai vedem, mai este timp. Cu regret pierdem timp prețios”, a declarat Andrian Candu.

Precizăm că săptămâna trecută, Candu a anunțat că Pro Moldova a înaintat un proiect privind modificarea Articolului 47 din Constituția Republicii Moldova și a cerut convocarea ședinței Parlamentului pentru data de 22 octombrie curent.

Tot atunci, Andrian Candu a menționat că  a inițiază procedura de colectare a semnăturilor necesare pentru convocarea plenului Parlamentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!