/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Candu spune că încă mai așteaptă semnături pentru inițiativa privind convocarea Parlamentului. „Mai este timp”

missing
20 octombrie 2020, ora 11:20

Până astăzi niciun partid nu a semnat pentru inițiativa privind convocarea ședinței Parlamentului înaintată de Pro Moldova. O spune liderul Grupului „Pro-Moldova”, deputatul Andrian Candu, adăugând că așteaptă în continuare ca formațiunile să semneze. 

„Cu regret, candidații la prezidențiale au rămas în continuare să-și facă campanie electorală și partidele acestora nu au dat curs de a semna cererea de convocare a ședinței plenului. Și nici nu au dat curs apelului nostru de a subsemna modificarea Constituției. Cel puțin nu până astăzi. O să mai vedem, mai este timp. Cu regret pierdem timp prețios”, a declarat Andrian Candu.

Precizăm că săptămâna trecută, Candu a anunțat că Pro Moldova a înaintat un proiect privind modificarea Articolului 47 din Constituția Republicii Moldova și a cerut convocarea ședinței Parlamentului pentru data de 22 octombrie curent.

Tot atunci, Andrian Candu a menționat că  a inițiază procedura de colectare a semnăturilor necesare pentru convocarea plenului Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram