/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/Horoscop 20 octombrie/ Racii trebuie să fie calmi și sinceri cu cei din jur

missing
20 octombrie 2020, ora 07:13

Horoscop Berbec – 20 octombrie 2020: Astăzi nu mai ai acces la idei superioare, concepții care te pot ajuta să îți schimbi viața sau accesul la acestea este condiționat de o anumită pregătire prealabilă.

Horoscop Taur – 20 octombrie 2020: Este important să fii deschis la nou, dar și să faci o selecție a acestor noutăți, ca să nu ajungi să îmbrățișezi idei străine de tine, prea îndepărtate de concepțiile tale anterioare.

Horoscop Gemeni – 20 octombrie 2020: Pot să apară unele dificultăți la serviciu și nu sunt deloc simple, cer o schimbare a modului sau a ritmului de lucru. Va conta orice efort sincer pe care ești dispus să-l faci.

Horoscop Rac – 20 octombrie 2020: Comunicarea cu cei dragi este mai dificilă și prin cuvinte și prin gesturi sau sentimente. În astfel de situații, cea mai bună soluție este să fii calm și sincer cu cei din jur.

Horoscop Leu – 20 octombrie 2020: Cei din familie ar putea cere explicații în legătură cu deciziile luate, deși la momentul respectiv nu și-au exprimat părerea. O atitudine pașnică va ajuta foarte mult la buna înțelegere.

Horoscop Fecioară – 20 octombrie 2020: Chiar dacă te simți luat pe sus de evenimente pe care nu le înțelegi prea bine, ar fi de dorit să nu le respingi, doar din acest motiv. Ceea ce nu înțelegi acum nu e, neapărat, rău.

Horoscop Balanță – 20 octombrie 2020: Ai o problemă de administrare a unor sume de bani sau a unor bunuri comune cu familia. Ai nevoie de cooperarea unor oameni cu care nu mai ești în relații bune.

Horoscop Scorpion – 20 octombrie 2020: Există posibilitatea să ajungi într-un punct periculos în relația de cuplu, să nu vrei să mergi mai departe și în felul acesta să refuzi și un eventual compromis care ar aplana conflictul apărut.

Horoscop Săgetător – 20 octombrie 2020: Ești bulversat de schimbările din ultima vreme, dar nu ai de ce să te lași copleșit de ele, chiar tu le-ai inițiat sau le-ai dorit și este necesar să nu uiți acest lucru.

Horoscop Capricorn – 20 octombrie 2020: Gândul cel bun este mai puternic astăzi, dar dacă întâlnește prea multe obstacole, s-ar putea să-l prinzi mai greu sau să fie serios bruiat până ajunge la tine.

Horoscop Vărsător – 20 octombrie 2020: Poate ar fi util să privești cu atenție la lecțiile de viață pe care le tot primești de ceva timp de la cei din anturajul apropiat. Chiar dacă nu ți se par cine știe ce, tot te atrage ceva la ele.

Horoscop Pești – 20 octombrie 2020: Este posibil să te trezești cu solicitări mai puțin obișnuite la serviciu sau să fii mai puțin dispus să faci anumite lucruri, dar după câteva momente de reflexie, vei înțelege și le vei accepta.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram