/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Avocatul care l-a insultat pe angajatul unui local din Chișinău, chemat la Ministerul Justiției pentru explicații

missing
21 octombrie 2020, ora 12:45

Avocatul care l-a insultat pe angajatul unui local din Chișinău, Serghei Auzeac a fost somat se prezinte la Ministerul Justiției pentru explicații. Acesta a avut o discuție cu ministrul Fadei Nagacevschi, care l-a și invitat la un dialog.

„I-am comunicat că, comportamentul care l-a avut în spațiul public în raport cu angajatul restaurantului este inadmisibil și i-am reiterat că, masca de protecție este obligatorie în spații publice închise. Avocatul trebuie să fie un exemplu pentru societate. Orice comportament inadecvat afectează imaginea avocaturii și, implicit, imaginea justiției. M-a bucurat că, stimatul avocat și-a înțeles lecția. Sper mult, acest caz să fie unul din care să tragă concluzii toți cei care poartă titlul nobil de avocat”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Fadei Nagacevschi

Solicitat anterior de TV8, Fadei Nagacevschi a spus că acțiunile avocatului ar urma a fi verificate în cadrul unei proceduri disciplinare de către Comisia pentru etică disciplinară. Mai multe detalii despre acest caz vedeți aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram