Avocatul care l-a insultat pe angajatul unui local din Chișinău, Serghei Auzeac a fost somat se prezinte la Ministerul Justiției pentru explicații. Acesta a avut o discuție cu ministrul Fadei Nagacevschi, care l-a și invitat la un dialog.

„I-am comunicat că, comportamentul care l-a avut în spațiul public în raport cu angajatul restaurantului este inadmisibil și i-am reiterat că, masca de protecție este obligatorie în spații publice închise. Avocatul trebuie să fie un exemplu pentru societate. Orice comportament inadecvat afectează imaginea avocaturii și, implicit, imaginea justiției. M-a bucurat că, stimatul avocat și-a înțeles lecția. Sper mult, acest caz să fie unul din care să tragă concluzii toți cei care poartă titlul nobil de avocat”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Fadei Nagacevschi

Solicitat anterior de TV8, Fadei Nagacevschi a spus că acțiunile avocatului ar urma a fi verificate în cadrul unei proceduri disciplinare de către Comisia pentru etică disciplinară. Mai multe detalii despre acest caz vedeți aici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!