/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Încă o formațiune își face loc pe scena politică din R. Moldova

missing
21 octombrie 2020, ora 08:20

O formațiune își face loc pe scena politică din Republica Moldova. Este vorba despre Partidul Politic Moldovenesc „Ai noștri”, care își propune să introducă ideologia patriotismului, să promoveze limba rusă și reprezentarea transnistrenilor în Parlamentul Republicii Moldova, transmite IPN.

Într-o conferință de presă la IPN, Mihail Ahremțev, liderul grupului de inițiativă pentru crearea partidului, a spus că are 36 de ani, este jurnalist. Are experiență de activitate obștească, a promovat limba rusă, a apărat minoritățile etnice din Moldova. Dar a înțeles că, pentru a schimba situația în Republica Moldova, e nevoie de mai mult efort. De aceea a decis să se lanseze în politică.

Publicată de Partidul Ai Noștri / Наши pe Marţi, 20 octombrie 2020

 

Mihail Ahremțev consideră că această situație trebuie schimbată din rădăcină, așa ca cei care vor ajunge la putere să rezolve problemele oamenilor. Partidul Politic Moldovenesc „Ai noștri” își propune să scoată „din hibernare” poporul multinațional al Moldovei și să-l aducă la alegeri. Inclusiv pe transnistreni și găgăuzi, la alegerile parlamentare.

Reprezentanții partidului spun că, în următoarea săptămână, vor fi prezentate tezele programului lor politic și persoanele care le vor promova în localități. Ei au precizat că stau într-un sediu arendat din banii personali și au dat asigurări că nu au în spate persoane influente care să acționeze din umbră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram