/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Din 2022, Honda va renunţa la maşinile care au doar motoare cu combustie internă, pe care le vinde în Europa

missing
22 octombrie 2020, ora 12:28

Honda Motor va înceta producția de mașini care au doar motoare cu combustie internă cu trei ani mai devreme decât era planificat anterior, din 2022! Decizia va fi valabilă din start doar pentru piaţa europeană, inclusiv cea din Marea Britanie.

Despre acest lucru scrie gazeta The Times care face referire la surse proprii de informaţii veridice.

Totuşi, pentru piaţa UE vor continua să fie produse modele cu motoare pe benzină, însă doar în cadrul unor unităţi de propulsie hibride sau PHEV. La momentul de faţă, în Europa sunt asamblate modelele CR-V Hybrid şi Jazz Hybrid, dar şi primul electromobil al mărcii – Honda e. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram