La doar câteva săptămâni de la premiera sa mondială, BMW M introduce un model ediţie foarte special al noului BMW M4 Competition Coupe. Creat în colaborare cu Kith, un brand lifestyle din New York, BMW M4 Competition x KITH este limitat la doar 150 de unităţi la nivel mondial şi dispune de detalii unice de design exterior şi interior.

BMW M GmbH a preluat efervescenţa de pe scena fashion în ascensiune şi a replicat parteneriatul cu artistul contemporan FUTURA 2000 cu un nou proiect plin de emoţie. Pentru Ronnie Fieg, fondatorul Kith şi pasionat BMW, colaborarea aduce o încheiere a unei călătorii plină de emoţie.

Noul BMW M4 Competition x KITH poate fi precomandat de astăzi, 23 octombrie (puteţi contacta dealerul de la Chişinău pentru a afla dacă este disponibil). În acelaşi timp, Kith va oferi o colecţie de 96 de piese de îmbrăcăminte şi accesorii create exclusiv, în toate magazinele sale şi online. Află mai multe despre maşină şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!