/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră: Ediţia limitată şi exclusivă BMW M4 Competition x KITH

missing
23 octombrie 2020, ora 17:20

La doar câteva săptămâni de la premiera sa mondială, BMW M introduce un model ediţie foarte special al noului BMW M4 Competition Coupe. Creat în colaborare cu Kith, un brand lifestyle din New York, BMW M4 Competition x KITH este limitat la doar 150 de unităţi la nivel mondial şi dispune de detalii unice de design exterior şi interior.

BMW M GmbH a preluat efervescenţa de pe scena fashion în ascensiune şi a replicat parteneriatul cu artistul contemporan FUTURA 2000 cu un nou proiect plin de emoţie. Pentru Ronnie Fieg, fondatorul Kith şi pasionat BMW, colaborarea aduce o încheiere a unei călătorii plină de emoţie.

Noul BMW M4 Competition x KITH poate fi precomandat de astăzi, 23 octombrie (puteţi contacta dealerul de la Chişinău pentru a afla dacă este disponibil). În acelaşi timp, Kith va oferi o colecţie de 96 de piese de îmbrăcăminte şi accesorii create exclusiv, în toate magazinele sale şi online. Află mai multe despre maşină şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram